Håndklædetørrere og klædetørrere til alle miljøer

Ordet ”håndklædetørrer” leder tankerne hen på et luksuriøst badeværelsemiljø. Men hvem har sagt, at håndklædetørrere kun hører hjemme i badeværelset, når de kan udføre en lige så vigtig funktion i alle rum i boligen?

Entréen, køkkenet, soveværelset – Pax har en håndklædetørrer til alle miljøer.

En håndklædetørrer i entréen er perfekt til regnfulde dage med vådt og fugtigt overtøj. En håndklædetørrer i køkkenet, til at hænge viskestykker på, forhindrer effektivt vækst af mug og bakterier og holder viskestykkerne friske længere. Med en håndklædetørrer i soveværelset er badekåben dejlig varm, når du vågner. En håndklædetørrer kan forenkle din hverdag og være prikken over i’et, uanset hvor du vælger, at bruge den.

 

Mandolin_kitchen_beskuren.jpg

 

Skandinavisk design og funktionalitet i absolut verdensklasse

Vores grundidé har altid været at skabe produkter med tanke på både design og funktion. Med vores nye unikke opdaterede timer Momento II™ følger en række smarte funktioner, der giver dig mulighed for, at spare energi, forbedre dit indeklima og forenkle din hverdag. Du har blandt andet mulighed for at kontrollere din håndklædetørrer ved hjælp af en app på din mobiltelefon.

Pax har en håndklædetørrer til alle

Ved hjælp af markedets bredeste vifte af håndklædetørrere kan vi tilbyde:

• mere end 30 forskellige modeller
• mere end 150 forskellige størrelser
• elektriske håndklædetørrere med eller uden timer
• kombitørrere
• vandtørrere